TOMOSIJADA 2017
v soboto 10. junija 2017

DODATNO NAVODILO !

Če kdo ne more oddati prijavnice je možno da NI izpolnil vseh polj, VKLJUČNO S POTRDITVIJO DA SE STRINJA S POGOJI, ki je čisto na koncu po podpisu. Če se strinjate z našimi pogoji o prireditvi MORATE OBVEZNO  klikniti v kvadratek, da se prikaže kljukica. Verjetnost je tudi da uporabljate starejše programe in računalnike s starejšimi iskalniki (Internet Explorer,...). Zatorej odprite našo spletno stran z brskalnikoma Mozilla Firefox ali Google Chrome. Torej če komu ne sprejme prijavnice prosim, da pregledate ali ste izpolnili čisto vsa polja (tisti ki nimate sopotnika napišite  X, NI, GA NI ali BREZ, lahko pa vpišete tudi kateri koli znak (. - / ) tako, da bo razumljivo, da nimate sopotnika. Isto velja v polju kjer je naveden klub. Če niste v nobenem klubu vpišete lahko svoje ime in priimek, lahko X, lahko / (sleš), . (piko), - (minus). Glavno je da nobeno polje ne ostane prazno. V kolikor se še ne morete prijaviti, me prosim pokličite na tef. št. 040-32-42-52 Aleks. Hvala.

Spoštovani prijatelji!

Klub ljubiteljev starih motorjev Tomos Klub Sežana prireja 9. jubilejno srečanje motornih koles TOMOS in TOMOS – PUCH.

Dobimo se v Sežani MOTEL PRUNK na kamionskem terminalu, kjer bo start 9.30 h in cilj 17.00 h. Pot nas vodi Sežana – Štorje – Kazlje – Ponikve – Kobdilj – Čehovini – Trebižani – Goče – Trebižani – Erzelj – Gaberje – Lisjaki – Branik – Komen – Dutovlje – Vrhovlje - Sežana na start oz. cilj.

Prijavijo se lahko vsi ljubitelji koles z motorjem in motornih koles TOMOS in TOMOS-PUCH od petdesetih let preteklega stoletja do leta 1990. Prijavnina za voznika znaša 35€ in 25€ za sovoznika. V kolikor nimate sovoznika v prijavnico napišite NI ali  BREZ. Ob prijavi je obvezno plačilo prijavnine v navedeni vrednosti. Prijave sprejemamo le do zapolnitve štartnih številk!

Svetujemo vam, da prijavnico izpolnite in jo oddate preko naše spletne strani www.tomos klub Sežana, Prijavnica bo veljavna le po plačilu celotnega zneska prijavnine. Po prejemu nakazila na naš TRR bo prijava potrjena z vpisom imena in priimka na listo prijavljenih.

PODATKI ZA NAKAZILO:

Znesek: 35€ - prijavnina za voznika

25€ - prijavnina za sovoznika

Namen: IME in PRIIMEK - TOMOSIJADA 2017

Sklic: 00-2017

TRR: SI56 1010 0005 4912 471

Pohitite s prijavami, ker je število udeležencev omejeno na 120 motoristov!!

Poskrbljeno bo za pestro tekmovalnost, zabavo, kulinariko in praktične nagrade za najboljše. Za morebitne informacije vam je na voljo Žarko Gulič 041 664 601 ali Aleks Kovač na tel.; 040-32-42-52 ali na e-pošto: tomos.klub.sezana@gmail.com . 

 

PRIJAVNICA NA TOMOSIJADO

Strinjam se s pogoji, ki so navedeni.

Rok prijave je do zapolnitve prostih mest, kar bo objavljeno na koncu seznama prijavljenih.

Vozila morajo biti tehnično pregledana, registrirana ali s preizkusno tablico in zavarovana za odgovornost. Voznik mora imeti veljavno vozniško dovoljenje ustrezne kategorije. Udeleženec z kljukico v kvadratu ----- potrjuje, da je seznanjen z navedbami in se istočasno odpoveduje kakršnim koli odškodninskim zahtevkom do organizatorja in se zaveda, da vozi na lastno odgovornost. Prijavijo se lahko vsi, ki so dopolnili 18. let.

Vse prijavljene voznike in sovoznike, ki ste člani posameznih društev, prosimo, da na prijavnico napišete tudi ime društva, katerega član ste. Če niste v nobenem društvu napišite svoje ime in priimek.

SEZNAM PRIJAVLJENIH ČLANOV  ( če opazite,da so vaši podatki, ki nam jih posredujete na različne načine, napačno napisani, mi to prosim sporočite po SMS na 040-32-42-52  , ker bodo ti podatki osnova za nadalljne obravnavanje - naprimer: pod št. 000 je pravilno PRIIMEK Ime. Hvala ! )

Seznam priajvljenih je zbrisan.